Wie zijn wij

Wij willen u graag kennis laten maken met onze vaste mannen, zo dat u weet wie er aan uw “droomauto” gaat werken.

 

Willem Thijssen.

Willem is het 'geweten' van Twiga. HIj heeft de verantwoordelijkheid voor de planning in tijd en geld. U gaat hem het meest aan de telefoon krijgen en u gaat verbaasd staan over de betrouwbare planning en snelle financiële calculaties. Na de intake neemt Willem ook de technische tekenfase voor zijn rekening.

willem@twigatravelcars.nl | +31(0)6-52674292


Willie Thijssen.

Willie zit al meer dan 35 jaar tussen de vrachtwagens en heeft een grote technische kennis op dat gebied. Hij weet haarfijn welk voertuig, waar voor geschikt is en kan auto’s beoordelen op
detechnische staat. APK is niet genoeg, bij een reisauto moet alles perfect in orde zijn. Betrouwbaarheid is zijn sleutelwoord, vindingrijkheid zijn 2e natuur. 

    
 willie@twigatravelcars.nl | +31(0)6-55868597                                  


Pier Kerkstra.

Pier is een techneut in hart en nieren. Hij kan uw wensen uitwerken als geen ander. Ook Pier heeft heel veel reiservaring en weet precies wat een voertuig moet kunnen en waar het tegen bestand moet zijn. In de 25 jaar dat hij overland trucks bouwt en aan vrachtauto’s sleutelt heeft hij een schat aan parate kennis over oude en nieuwe basis auto’s.  Nog steeds een belangrijke bron van kennis voor iedereen.


We kunnen al dat werk natuurlijk niet alleen verzetten! 
Administratie :
Roos Thijssen                        Roos Thijssen, het derde gezinslid bij dit familiebedrijf. Roos doet de administratie.

Ons team wordt verder versterkt door een paar echte vakmannen op hun gebied:


Henk Lamers                          Henk Lamers: interieurbouwer, al meer dan 30 jaar top in interieurbouw.

             

Koen Geleuken                          Koen Geleuken : lasser, reiziger en geeft persoonlijk garantie op zijn laswerk :-)    Teun Timmermans        Teun Timmermans: Industrieel ontwerper van opleiding, allrounder bij Twiga en eigen ondernemer in de bouw van maatgemaakte fietsen.
                              
                        

Bezoekadres:

Bouwkamp 5
6576 JX Ooij
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 
                           8.00 uur tot 12.00 uur
                           13.00 uur tot 17.00 uur
                           Zaterdag op afspraak.

Postadres:

Molenveld 7
6566 CK Millingen a/d Rijn
info@twigatravelcars.nl