Jamie Barnsley &
Family

Een bijzondere familie op wereld reis, met hun groene Landrover.

Jamie werkte 9 jaar lang in het Midden-Oosten, in Dubai en droomde ervan om een ​​echte, lange reis met zijn gezin te maken (vrouw en twee kinderen van 7 en 10 jaar). Van Canada tot Zuid-Amerika stond op hun verlanglijstje. Geen tijdslimiet, kijk maar hoe lang het leuk blijft.

 

Hij sprak met een andere reiziger over zijn bouwplannen en deze man had over Twiga gehoord. Na een praatje van 20 minuten was Jamie ervan overtuigd dat hij niet langer naar een toerwagenbouwer moest zoeken: dat moest Twiga zijn!

 

Zijn groene LandRover Defender 130 kreeg de naam ‘Albus’ (waarschijnlijk Harry Potter-fans) en werd volledig aangepast door Twiga, getransformeerd voor een wereldtournee. De oorspronkelijke bouwtijd van amper 9 maanden werd netjes ingelost. Het meest intensieve voor Jamie was om samen met de bouwer beslissingen te nemen over ontwerp en functionaliteit. Dit duurde minstens 6 maanden vóór de bouw. Prachtig, is het niet? Maar dat was ook het begin van hun reisavontuur.

Een korte reis door Europa, met een reis naar Marokko maakte duidelijk dat Albus klaar was. Nog een korte check op Twiga voor vertrek en hop, Albus op de boot naar Halifax Canada. Om te zorgen voor een paar vervelende technische issues: problemen met de motor, ze hebben een nieuwe motor nodig. Dat blokkeerde toen de reis naar het zuiden. Vanwege de vertraging is ook het oorspronkelijke plan om Alaska te bezoeken veranderd. Iedereen weet het: reizen zal altijd een kwestie van verandering blijven. Dus maar afwachten of ze uiteindelijk Tierra del Fuego gaan bereiken. Het is niet de voorbereiding die ontbreekt, niet hun verbeelding!

 

Terugblikkend op de constructie van zijn Albus, wat is het meest opvallend? We citeren: “Er is nooit een compromis gezocht op het gebied van kwaliteit.” Waar andere bedrijven de gemakkelijke route zouden kiezen, koos Twiga altijd voor de juiste route: “begin niet na de bouw, maar denk vooruit”. hebben altijd gekozen voor het beste, niet het duurste, maar het best geschikt voor het doel. De reiservaringen van Pier hebben echt geholpen om echt de stap te zetten. “

 

Het geeft ook vertrouwen van Barnsley’s, dat de stand-by app waarmee Twiga 24/7 ook in staat is om reizigers te helpen met advies en acties. Wilt u een bericht sturen: m.me/thebarnsleysbigadventure dan heeft u kans op een snel antwoord.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.