Maatwerk expeditie voertuig te koop

Ga jij op reis en ben je op zoek naar het perfecte expeditie voertuig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jouw op maat gemaakte expeditie voertuig is te koop bij Twiga Travelcars. Aansluitend bij jouw behoeften en reisdoel, bouwen wij jouw expeditie voertuig op maat. Zo ben jij ervan verzekerd dat je onbezorgd kan genieten van jouw droomreis! Bij Twiga Travelcars is hét expeditie voertuig te koop, dat het beste aansluit bij jouw wensen!

Expeditie voertuig kopen
bij Twiga Travelcars

Wil jij een expeditie voertuig kopen bij de specialist in maatwerk? Twiga Travelcars bouwt expeditie voertuigen op maat. Met maatwerk laten wij het expeditie voertuig en de bijkomende functionaliteiten naadloos aansluiten bij jouw reisdoel, de reisomgeving en het reisterrein. Zo maken wij avontuurlijk reizen haalbaar, betaalbaar, betrouwbaar en veilig.

Wij hebben service, betrokkenheid en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Hierbij willen wij jou zoveel mogelijk ontzorgen, zodat jij ontspannen op reis kunt. Zo krijg jij tijdens jouw reis bijvoorbeeld toegang tot onze reisapp, met deze reisondersteuning kun jij onderweg 24/7 bij ons terecht met vragen. Uiteraard verrichten wij altijd preventief werk om onderhoud tijdens jouw reis te voorkomen.

Een expeditie voertuig kopen is een proces waar meerdere factoren bij komen kijken en weloverwogen keuzes belangrijk zijn. Omdat elke klant een specifiek reisdoel heeft, selecteren wij de beste bouwmethode die aansluit bij jouw reisdoel en wensen. Het kan natuurlijk ook het geval zijn dat jij een bestaand voertuig wilt aanpassen? Geen probleem! Samen stellen we een renovatie plan op dat aansluit bij jouw verwachtingen. Verder ondersteunen wij ook bij de aankoopbemiddeling van een voertuig. Zodoende komen wij het voertuig onderzoeken en geven wij professioneel advies.

Wat onze vrienden zeggen

Wij spreken liever niet over ‘klanten’, dat is te afstandelijk voor ons. Daarom noemen wij ze liever ‘vrienden’.
review fleur michael
Eigenaren Manfred
Fleur & Michael
Weiterlesen

De levertijd werd gehaald net zoals de afgesproken prijs. Het is uiteindelijk precies geworden wat we willen door écht samen te werken. We hebben niet alleen een potent voertuig, maar de binnenkant is ideaal voor ons vier.

review vincent annelies
Eigenaren Toyota Hilux
Vincent & Annelies
Weiterlesen

Precies 9 maanden vanaf het tekenen van de opdracht tot het wegrijden, zoals ook beloofd. En eigenlijk is alles prima verlopen. Je voelt je onderdeel van het team, je bouwt samen. Ze staan open voor suggesties, zijn bereid die uit te voeren, maar je merkt dat ze fors wat voertuigen al hebben gebouwd, dus weten wat voor mij als reiziger de beste oplossing is.

review ids lineke
Eigenaren Mercedes-Benz
Ids & Lineke
Weiterlesen

Het proces was zo leuk; de uitwisseling van technische suggesties, het steeds weer inspelen op wat zich aandient, en al die kundige en ontzettend aardige mensen van Twiga. Wij zouden het zo nog eens over doen.

Een greep uit onze projecten

MAN L2000

Mercedes 1224

MAN TGM 4X4

Wij helpen je graag met het
realiseren van jouw reisdromen

Copyright © 2021 Twiga Travel Cars
Powered by: Euforiedesign