BREMACH 4X4

Opgeleverd: 2018

 

Bremach is van oorsprong Italiaans en produceerde die beroemde Italiaanse driewieler de Machi MB-1. Een motorfiets met een laadruimte, heel creatief en nog steeds in gebruik door kleinere ondernemers met kleinere vrachtjes in Italië. Bremachs zijn nu uitgerust met IVECO motoren.

Buiten: Soms kiezen we, in overleg met de opdrachtgever, voor 40 mm panelen, deze isolatie panelen zijn 30mm, vooral om gewicht te besparen. Het aluminium basis frame en het aluminium subframe zijn beiden eigen ontwikkelingen van Twiga. We maakten een doorgang vanaf de woonunit naar de cabine van dit super compacte maar terreinvaardige expeditievoertuig.

 

Speciaal zijn de goedgekeurde zitplaatsen in de woonunit, de uitstekende relatie van Twiga met de RDW maakte dit mogelijk, al blijft de officiële goedkeuring tijdrovend!

Het klapdak met tentdoek en drie ramen in het tentdoek creëert een hoge stahoogte als je binnen gaat staan. Daarnaast is er niet de luchtweerstand die je hebt met een hogere opbouw hebt als je rijdt.

 

BOUWMETHODE

Door de aluminium kooi en lichtgewicht panelen kan deze woonunit onder de 3500 kilogram blijven en kun je nog voldoende bagage meenemen. Door daarnaast te kiezen voor een aluminium subframe is deze woonunit ook te gebruiken met enkel een B rijbewijs!

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.