LAND ROVER DEFENDER 130

Opgeleverd: 2022

 

Defender 130, dubbele cabine voor maar 2 personen. Woonunit lengte 3750mm, breedte 1900mm, inclusief alkoof met een hefdek. De woonunit is geproduceerd van aluminium die bevestigd is op het bestaande chassis. Hierdoor blijft het gewicht onder de 3500 kgs en is met een C rijbewijs te rijden.

Wij gebruiken onze 30 mm honingraatpanelen voor de isolatiewanden, deze zijn speciaal door Twiga ontwikkeld en super licht van gewicht. Het hefdak inclusief tentdoek is volledig te heffen door middel van 4 elektrische cilinders met een enorme hefcapaciteit. Op wens van de klant is een woonunit ontwikkeld, die voorzien is van, ramen, elektrische installatie van Victron incl. zonnepanelen, 100 liter vers watertank, filters, 2Kw kachel met luchtverwarming, koelkast, kookplaat, toilet en een functionele trap aan de zijkant. Twiga beschikt inmiddels over een rijke collectie [eigen ontwerp] trappen.

 

BOUWMETHODE

Door goed na te denken over de diverse componenten, als zijnde een aluminium kooiconstructie, lichtgewicht panelen, lichtgewicht ramen en luik kan deze woonunit onder de 3500 kilogram blijven en kun je nog voldoende bagage meenemen voor een lange reis.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.