MAN TGM 4X4

Opgeleverd: 2021

 

Een nieuwe MAN TGM 18.320 die van alle luxe is voorzien. Een ruime woonunit met een lengte van 5,4 meter. Ook deze woonunit is weer ingericht naar de wensen van de klant.

Buiten: Ons bekende aluminium frame, 60 mm panelen voor de hoogste isolatie waarden, 4 punts opgehangen subframe. Een bandenrek achterop met een 270 graden luifel eronder. Ook de opbergkisten en de extra brandstoftank zijn door Twiga voorzien.

 

Binnen: Een grote U-zithoek voorin de woonunit is erg comfortabel, diverse opbergvakken in de bank van de zithoek ontbreken dan ook niet. De ruime douchecabine is gepositioneerd in het midden, maar is ook voorzien van een klapbare spoelbak en een droogtoilet.

Tegen over de natte cel is de keuken geplaatst, uitgerust met een inductie kookplaat, 130 liter koelkast en veel opbergruimte. Een afgeschermde slaapkamer maakt de woonunit compleet, waarbij er door de gehele woonunit diverse bovenkasten gemonteerd zijn.

 

Achterin het voertuig is alle techniek gemonteerd, een boiler van 40 liter, lithium systeem met 840Ah, het dak vol met zonnepanelen. Een convector verwarmingssysteem met vloerverwarming geeft een aangenaam temperatuur gevoel.

 

BOUWMETHODE

Zelfs de grote woonunits maken we met een aluminium kooiconstructie. Hierdoor blijft het gewicht laag. Met behulp van een stalen subframe wordt er voor gezorgd dat er geen torsie op de woonunit komt te staan.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.