De filosofie van Twiga Travelcars

Elk voertuig moet voldoen aan de specifieke wensen van de klant, het reisdoel en het budget. Op basis hiervan kiezen wij samen de beste bouwmethode.

Lees meer

Bij Twiga spreken we liever niet van klanten. Dit vinden we onpersoonlijk. Tijdens het productieproces respecteren we de opdrachtgever, om na de aflevering van het voertuig over ambassadeurs te spreken.

Lees meer

Ben je je aan het oriënteren of heb je bijna het besluit genomen om een expeditie voertuig te laten bouwen, maar heb je nog geen idee op welk type basisvoertuig dit gebouwd moet gaan worden, kun je gebruik maken van onze dienst voertuig advisering.

Lees meer

Aankoopondersteuning

Bij een aankoop/bouw van een expeditie voertuig zijn er ontelbare keuzes te maken. Hiervoor heeft Twiga een aankoop ondersteuning. Wij zorgen samen met jou dat we een voertuig samenstellen, waarmee jullie droom gerealiseerd kan worden.

Twiga after sales service

De bouw van een expeditie voertuig gaat verder dan alleen het productie proces, ook de after sales staat bij Twiga hoog in het vaandel.

Sta je ergens in Lapland, Canada, Swahili, Portugal met bijvoorbeeld een kapotte kachel, dan heeft Twiga hiervoor een onderdelenvoorziening.

Lees meer

Ben je op zoek naar het perfecte expeditie voertuig afgestemd op jouw wensen en behoeften, om je droomreis te kunnen maken, dan bouwt Twiga jouw droomvoertuig uiteraard binnen de technische en wettelijke kader!

Lees meer

Wij willen jou graag kennis laten maken met onze vaste mensen, zodat je weet wie er aan jouw ‘droomauto’ gaat werken. Onze medewerkers hebben allemaal hun eigen specialisme, op deze manier blijven we werken met een hoge kwaliteitsnorm. Kijk gerust op onze website verder, om te kijken wie deze mensen zijn!

Lees meer

Partners

Twiga heeft een goede samenwerking met diverse leveranciers wat regelmatig leidt tot innovatieve oplossingen met een uitstekende duurzaamheid. Enkele leveranciers willen wij in deze rubriek wat meer uitlichten. (MAN Nederland Dealer, SABA Adhesives & Sealants, Baer B.V., Webasto Thermo & Comfort Benelux B.V., Victron Energy BV, ti.systems, Rextom)

Het verzekeren van jouw expeditie voertuig is belangrijk. Door toch nog de nodige onbekendheid met expeditie voertuigen wil en kan niet iedere verzekeringsmaatschappij een expeditie voertuig verzekeren.

Lees meer
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.