chassis nr
100

Project 100

Opgeleverd: 2021

 

Deze nieuwe MAN TGM 18.320 is ons nieuwe Twiga Demo voertuig, zowel het voertuig als de woonunit is van alle luxe voorzien. Veel innovaties zijn hierin toegepast en het eind resultaat mag er zijn.

chassis nr
100

Buiten: Ons bekende aluminium frame, 60 mm panelen voor de hoogste isolatie waarden, 4 punts opgehangen subframe. Speciaal aan deze truck is het dakterras systeem, dit is eenvoudig open te klappen zodat er een dakterras ontstaat van 2,5 meter x 2,5 meter.

Ook het MAN voertuig is verder opgebouwd met diverse opbergkisten, extra brandstoftank en een bandenaflaat systeem, wat in het woestijnzand goed van pas kan komen.

 

Binnen: Voorin de woonunit is een luxe douche/toilet ruimte geconstrueerd, hier zijn bijvoorbeeld een klapwastafel en een wasmachine te vinden. Verder is de woonunit uitgerust met een ruime keuken inclusief Corian werkblad met een inductie kookplaat en oven. De twee zitbanken tegenover elkaar zorgt voor een comfortabele zit.

Achter in de woonunit is een bed gemaakt en rondom in de woonunit zijn diverse bovenkasten gemonteerd voor diverse opberg mogelijkheden

 

Onder het bed zijn alle installaties gemonteerd, een lithium systeem met 560Ah batterijen, zonnepanelen op het dak en diverse omvormers/laders. 400 liter schoonwatertank met een boiler van 40 liter. Een convector verwarmingssysteem met vloerverwarming is ingebouwd.

 

 

BOUWMETHODE

Zelfs de grote woonunits maken we met een aluminium kooiconstructie. Hierdoor blijft het gewicht laag. Met behulp van een stalen subframe wordt er voor gezorgd dat er geen torsie op de woonunit komt te staan.

Specificaties

Toelaatbaar gewicht in kg
16.000
Lengte woonunit
5.200 mm
Breedte woonunit
2.500 mm
Binnen hoogte
2.100 mm

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.