chassis nr
105

Project 105

Opgeleverd: 2022

 

Een nieuwe Scania S590 inclusief 4 officiële zitplaatsen en stapelbed. De woonunit die Twiga speciaal op wens van de klant heeft ingericht heeft een lengte van 5700mm en een breedte van 2500mm.

chassis nr
105

Buiten: Ons bekende aluminium frame, 60 mm panelen voor de hoogste isolatie waarden, 4 punts opgehangen subframe. Een bandenlift met een 270 graden luifel gemonteerd aan de achterzijde. Ook de opbergkisten en buitenkeuken zijn door Twiga voorzien.

 

Binnen: Het bed aan de achterzijde met daarvoor een grote comfortabele U-zithoek. Diverse opbergvakken in de bank van de zithoek ontbreken dan ook niet. De ruime douchecabine, voorzien van droogtoilet, douche en wasmachine, is gepositioneerd aan de voorzijde van de woonunit.

Tegen over de natte cel is de keuken geplaatst, uitgerust met een Corian werkblad op gewenste hoogte van de klant, inductie kookplaat, oven, koel/vries combinatie 300 liter en veel opbergruimte. Tevens zijn er door de gehele woonunit diverse greeploze bovenkasten gemonteerd.

Achterin het voertuig is alle techniek gemonteerd, een boiler van 40 liter, lithiumsysteem met 560Ah, zonnepanelen op het dak. Een luchtverwarmingssysteem geeft een aangenaam temperatuur gevoel, voor afzuiging is een MaxFann gemonteerd, doorgang naar bestuuderscabine, Airco, kortom uitgerust naar wens van de klant.

 

BOUWMETHODE

Zelfs de grote woonunits maken we met een aluminium kooiconstructie. Hierdoor blijft het gewicht laag. Met behulp van een stalen subframe wordt er voor gezorgd dat er geen torsie op de woonunit komt te staan.

Specificaties

Toelaatbaar gewicht in kg
18.500
Lengte woonunit
5.850 mm
Breedte woonunit
2.500 mm
Binnen hoogte
2.050 mm

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.