chassis nr
111

Project 111

Opgeleverd: 2023

 

Een Twiga camperunit op een nieuwe MAN TGM 18.320. Een ruime woonunit met een lengte van 5,4 meter. Deze woonunit is ingericht naar de wensen van de klant.

chassis nr
111

Buiten: Twiga’s bekende aluminium frame, 60 mm panelen voor de hoogste isolatie waarden, 4 punts opgehangen subframe. Een vast bandenrek achterop met aan de zijkant van de camperunit de voorziening gemaakt voor eventueel een peesluifel. Twiga maakt op maat en naar wens.

 

Binnen: Een grote U-zithoek voorin de woonunit is erg comfortabel (tevens om te bouwen tot extra bed), diverse opbergvakken in de bank van de zithoek ontbreken niet. Naast de zithoek een koel/vriescombinatie van 195ltr met daarboven een combi oven. Daarnaast de ruime douchecabine gepositioneerd in het midden van de camperunit, die is voorzien van een klapbare spoelbak, wasmachine en een droogtoilet.

Tegen over de natte cel is de keuken geplaatst, uitgerust met een inductie kookplaat en veel opbergruimte. Een afgeschermde slaapkamer maakt de woonunit compleet, waarbij er rondom door de gehele woonunit bovenkasten gemonteerd zijn. De regelbare ledverlichting completeert het geheel.

 

Achterin het voertuig is alle techniek gemonteerd, een boiler van 40 liter, lithium systeem met 280Ah, het dak vol met zonnepanelen. Een lucht verwarmingssysteem geeft goede warmtespreiding en een aangenaam temperatuur gevoel.

 

BOUWMETHODE

Zelfs de grote woonunits maken we met een aluminium kooiconstructie. Hierdoor blijft het gewicht laag. Met behulp van een stalen subframe wordt er voor gezorgd dat er geen torsie op de woonunit komt te staan.

Specificaties

Toelaatbaar gewicht in kg
16.000
Lengte woonunit
5.400 mm
Breedte woonunit
2.500 mm
Binnen hoogte
2.050 mm

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.