chassis nr
113

Project 113

Opgeleverd: 2023

 

Een Twiga camperunit op een nieuwe Iveco Daily 4×4. Een compacte ruime woonunit met een lengte van 4,5 meter met daarbij een alkoof boven de Iveco cabine. Deze woonunit is ingericht naar de wensen van de klant.

chassis nr
113

Buiten: Twiga’s bekende aluminium frame, 60 mm panelen voor de hoogste isolatie waarden, 4-punts opgehangen subframe. Een alkoof voor voldoende opbergruimte boven de Iveco cabine,  aan de achterzijde van de woonunit een beweegbare fietsenlift/bandenrek.  Twiga maakt op maat en naar wens.

 

Binnen: Een comfortabele treinzit in het midden van de woonunit, diverse opbergvakken in de bank van de zithoek ontbreken niet. Naast de zithoek aan de voorzijde van de camperunit, de toilet-/doucheruimte die is voorzien van een scheidingstoilet. (ook wel droogtoilet genoemd) hiernaast een een 177ltr koel/vriescombinatie met daarboven een combi oven. Tegenover de zithoek een ruime keuken met voldoende lades, kasten en inductie kookplaat. Door de gehele camperunit diverse bovenkasten en de regelbare ledverlichting completeert het geheel.

 

Aan de achterzijde in de camperunit is een bed dat op maat is gemaakt, met hieronder ingenieus lades verwerkt in de opstap naar het bed.

 

Achterin het voertuig is de techniek gemonteerd, met onder andere een lithium systeem met een capaciteit van 580Ah, een boiler van 16 liter, Twiga’s waterpaneel en een garageruimte. Het dak van de camperunit is voorzien van zonnepanelen t.b.v. het opladen en verbruiken van electra. Een lucht verwarmingssysteem geeft goede warmtespreiding en een aangenaam temperatuur gevoel.

Met al deze componenten is de mogelijkheid daar om ook offgrid te vertoeven.

 

BOUWMETHODE

Zelfs de compactere woonunits bouwen wij met een aluminium kooiconstructie inclusief de 60mm wandpanelen. Hierdoor blijft het gewicht laag.

Met behulp van een aluminium subframe wordt er gezorgd dat er geen torsie op de woonunit komt te staan.

Specificaties

Toelaatbaar gewicht in kg
7.000
Lengte woonunit
4.500 mm
Breedte woonunit
2.200 mm
Binnen hoogte
2.050 mm

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.