chassis nr
118

Project 118

Opgeleverd: 2024

 

Een Twiga camperunit op een nieuwe Iveco Daily 4×4. Een compacte ruime woonunit met een lengte van 4,5 meter. Deze woonunit is ingericht naar de wensen van de klant.

chassis nr
118

Buiten: Twiga’s bekende aluminium frame, 60 mm panelen voor de hoogste isolatie waarden, 4-punts opgehangen subframe. Een vast bandenrek boven de Iveco cabine,  aan de camperunit de voorziening gemaakt voor een peesluifel, zijafscherming, opbergboxen, doorgang en aan de achterzijde een fietsenlift geïntegreerd in een afsluitbare kist.  Twiga maakt op maat en naar wens.

 

Binnen: Een comfortabele treinzit in het midden van de woonunit, diverse opbergvakken in de bank van de zithoek ontbreken niet, naast de zithoek een hoge kast met voldoende opbergmogelijkheden. Tegenover de zithoek een ruime keuken met voldoende lades en kasten, inductie kookplaat, koffiezetapparaat, een 195ltr koel/vriescombinatie met daarboven een combi oven. Door de gehele camperunit diverse bovenkasten en de regelbare ledverlichting completeert het geheel.

 

Aan de achterzijde in de camperunit is een lengte bed dat op maat is gemaakt, met hieronder ingenieus de wasmachine gemonteerd. Daarnaast de toilet-/doucheruimte die is voorzien van een scheidingstoilet, (ook wel droogtoilet genoemd), klapbare wastafel en een toiletkast.

 

Achterin het voertuig is de techniek gemonteerd, met onder andere een lithium systeem met een capaciteit van 608Ah, een boiler van 16 liter, Twiga’s waterpaneel en een garageruimte. Het dak van de camperunit is voorzien van zonnepanelen t.b.v. het opladen en verbruiken van Electra. Een lucht verwarmingssysteem geeft goede warmtespreiding en een aangenaam temperatuur gevoel.

Met al deze componenten is de mogelijkheid daar om ook offgrid te vertoeven.

 

BOUWMETHODE

Zelfs de compactere woonunits bouwen wij met een aluminium kooiconstructie inclusief de 60mm wandpanelen. Hierdoor blijft het gewicht laag.

Met behulp van een aluminium subframe wordt er gezorgd dat er geen torsie op de woonunit komt te staan.

Specificaties

Toelaatbaar gewicht in kg
7.000
Lengte woonunit
4.500 mm
Breedte woonunit
2.200 mm
Binnen hoogte
2.070 mm

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.