chassis nr
72

Project 72

Opgeleverd: November 2019

Een ex brandweerwagen van 17 ton met weinig kilometers op de teller en puik bijgehouden. Voldoende aan 220 pk, geen turbo. Breedte 240 cm, totale hoogte vanaf de grond 360 cm en een binnen hoogte van 200 cm. Compacte lengte van de bak: 520 cm.

chassis nr
72

Buiten:

Vanzelfsprekend ons aluminium frame, inmiddels wereldberoemd, en de dikke 60 mm panels voor de hoogste isolatie. Ons eigen ontwerp, 4 punts opgehangen subframe. Wellicht aardig te vermelden dat Twiga ook aan de buitenkant het nodige heeft gedaan: banden rek | bladveren vervangen | schokdempers vervangen |nieuwe watertanks | nieuwe dieseltanks | rijplaten | uitgebreid gasalarm.

 

Binnen:

Een paleisje voor de twee kids met voor ieder een (afsluitbaar) bunkbed. Voor vader en moeder een elektrisch bed boven de eethoek. Dit gaat omlaag als we wordt geslapen en omhoog als er wordt gegeten. Dit compacte voertuig heeft werkelijk elk cm benut door een slimme inrichting.

 

 

BOUWMETHODE

Zelfs de grote woonunits maken we met een aluminium kooiconstructie. Hierdoor blijft het gewicht laag. Met behulp van een stalen subframe wordt er voor gezorgd dat er geen torsie op de woonunit komt te staan.

 

Wil je weten hoe onze ambassadeurs dit project hebben ervaren? Lees hun verhalen.

Specificaties

Toelaatbaar gewicht in kg
17.000
Lengte woonunit
5.200 mm
Breedte woonunit
2.400 mm
Binnen hoogte
1.950 mm

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.