chassis nr
73

Project 73

Opgeleverd: 2019

Deze MAN TGS 33.480 heeft een opbouw van 800 cm. De woonunit, is specifiek gebouwd voor woestijngebruik (kijk maar naar de watervoorraad) en gebruikt onze beroemde 60 mm panelen voor de meest optimale isolatie. Compleet interieur, PVC vloer, ruime douche cabine, veel opberg ruimte en een ruim bed.

chassis nr
73

Buiten:

Vanzelfsprekend ons aluminium frame, inmiddels wereldberoemd, en de dikke 60 mm panels voor de hoogste isolatie. Ons eigen ontwerp, 4 punts opgehangen subframe. Wellicht aardig te vermelden dat Twiga ook aan de buitenkant het nodige heeft gedaan: banden rek | bladveren vervangen | schokdempers vervangen |nieuwe watertanks | nieuwe dieseltanks | rijplaten | uitgebreid gasalarm.

 

Binnen:

Een paleisje voor de twee kids met voor ieder een (afsluitbaar) bunkbed. Voor vader en moeder een elektrisch bed boven de eethoek. Dit gaat omlaag als we wordt geslapen en omhoog als er wordt gegeten. Dit compacte voertuig heeft werkelijk elk cm benut door een slimme inrichting.

 

 

BOUWMETHODE

Zelfs de grote woonunits maken we met een aluminium kooiconstructie. Hierdoor blijft het gewicht laag. Met behulp van een stalen subframe wordt er voor gezorgd dat er geen torsie op de woonunit komt te staan.

Specificaties

Toelaatbaar gewicht in kg
27.000
Lengte woonunit
8.000 mm
Breedte woonunit
2.500 mm
Binnen hoogte
2.050 mm

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.