chassis nr
84

Project 84

Opgeleverd: 2020

 

Een ex brandweerwagen van 12 ton met weining kilometers op de teller, een perfect basis voertuig. Een mooi compact voertuig die van alle gemakken is voorzien met een totale hoogte van 360cm, een binnen hoogte van 200cm en een binnen lengte van 470cm.

chassis nr
84

Buiten: Vanzelf sprekend ons aluminium frame, inmiddels overal bekend en de 60mm dikke isolatie panelen voor de beste comfort.

Onder deze woonunit gebruiken we natuurlijk ons eigen 4 punts opgehangen subframe. Niet te vergeten dat we dit voertuig ook technische helemaal aangepast hebben naar een expeditie voertuig.

 

Binnen: Gebruikt voertuig, cabine + opbouw opnieuw gespoten naar een mooie kleur, dus met de uitstraling van nieuw. Dwarsslaper voor 2 personen, royale zithoek die omgebouwd kan worden als extra slaapplaats. Een keuken met alle gemakken zoals een grote 130 liter koel-vries combinatie.

 

Lithium accusysteem met in totaal 24V -400 Ah, 3 Zonnepanelen van elk 300 Watt, ringverwarming met warme lucht, elektrisch verwarmde 16 liter boiler en een luxe en royale douchecabine met vermaler toilet.

Tot slot aan de buiten zijde een bandendrager voor 2 banden, uitgebreid met een fietsendrager aan de achterzijde en onze innovatieve uitschuiftrap met leuning.

 

BOUWMETHODE

Zelfs de grote woonunits maken we met een aluminium kooiconstructie. Hierdoor blijft het gewicht laag. Met behulp van een stalen subframe dat met vier punten bevestigd wordt aan het chassis is deze opbouw gegarandeerd torsievrij tot 70 cm hoogteverschil.

Specificaties

Toelaatbaar gewicht in kg
12.000
Lengte woonunit
4.830 mm
Breedte woonunit
2.400 mm
Binnen hoogte
2.000 mm

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.