chassis nr
95

Project 95

Opgeleverd: 2021

 

Een geweldige Mercedes Zetros 6X6, Uniek in zijn soort en compleet omgebouwd tot een expeditie voertuig met een totale lengte van 11 meter.

chassis nr
95

Buiten: Ons bekende aluminium frame, 60 mm panelen voor de hoogste isolatie waarden, 4 punts opgehangen subframe. Engelse lift op de achterzijde van het voertuig om de motorfiets mee te kunnen nemen. Een luxe buitenkeuken, met een uitklapbare 270 graden luifel.

 

 

Binnen: Ruim bed achterin, voorin de woonunit een ruime douche cabine en aparte toilet ruimte. Beide ruimtes zijn afgelopen met een glazen deur. Royale keuken met inductie kookplaat, corian blad, vaatwasser, elektrische oven en een afzuigkap en de RVS koel- vries combinatie van 190 liter mag ook niet ontbreken. Tegen over de keuken een U-zithoek waarbij de tafel elektrisch in hoogte verstelbaar is.

 

De luxe aan alle installaties mag ook niet ontbreken. 1400Wp zonnepaneel vermogen op het dak, 900Ah aan Lithium batterijen en met een generator erbij heeft deze truck voldoende electra aan boord. Een convector verwarmingssysteem met een 40 liter boiler erbij zorgt voor voldoende warmte. Daarnaast zit onder de zithoek een grote 600 liter watertank, aan voldoende vers water zal niet te kort zijn.

 

 

BOUWMETHODE

Zelfs de grote woonunits maken we met een aluminium kooiconstructie. Hierdoor blijft het gewicht laag. Met behulp van een stalen subframe wordt er voor gezorgd dat er geen torsie op de woonunit komt te staan.

Specificaties

Toelaatbaar gewicht in kg
27.000
Lengte woonunit
6.200 mm
Breedte woonunit
2.500 mm
Binnen hoogte
2.050 mm

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.