Hanna en Halbe

“Een expeditie-voertuig laten bouwen door Twiga Travelcars is maatwerk”

We reisden ruim 11 jaren door heel Europa, Marokko en een belangrijk deel van Azië in een standaard camper.

Eerste ontmoeting

In 2015 bezochten we voor het eerst Twiga Travelcars. Er was direct een goede persoonlijke klik met het team van Twiga. Na wikken en wegen besloten we toch een nieuwe Hymer 4×4 te kopen die direct beschikbaar was. Echter, een robuuster expeditie voertuig bleef in onze gedachten.

 

Voorjaar 2021 werden de overeenkomsten gesloten met Twiga en MAN-dealer Sommerauer in Westerbroek.

 

We wisten hoe we de inrichting wilden hebben en in een goede wisselwerking kwamen er nog modificaties op advies van het Twiga team. De regelmatig bezoeken tijdens het bouwproces droegen bij aan ons inzicht in de constructie (we maakten net als Twiga zelf veel foto’s) en voorts was het mogelijk nog kleine wijzigingen door te voeren.

Covid

Het Covid virus bracht tijdens de bouw complicaties met zich mee. De MAN (TGM 18.320 4×4) werd vertraagd geleverd wegens niet leverbare printplaten en Twiga moest alles in het werk stellen om toeleveranciers toch te verleiden tot levering van essentiële onderdelen. Het lukte allemaal; eind december 2021 reden we!

De samenwerking met Twiga Travelcars

Een expeditie-voertuig laten bouwen door Twiga Travelcars is maatwerk. Dat vereist een goede en open communicatie tussen de koper en bouwer met oog en respect voor elkaars posities. Wij hebben veel waardering voor het verloop van het koop- en bouwproces, voor de kwaliteit van het geleverde geheel en voor de service na oplevering en bovenal voor de hele goede persoonlijke verhoudingen met het hele Twiga team.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.