chassis nr
106

Project 106

Opgeleverd: 2021

 

Een unit op een nieuwe MAN TGM 18.320 met een reeks comfort voorzieningen. Een ruime woonunit met een lengte van 5,5 meter. Ook deze woonunit is ingericht naar de wensen van de klant.

chassis nr
106

Buiten: Ons bekende aluminium frame, 60 mm panelen voor de hoogste isolatie waarden, 4 punts opgehangen subframe. Een hydraulisch banden- en fietsenrek achterop met een 270 graden luifel eronder. Ook de opbergkisten en de extra brandstoftank zijn door Twiga voorzien.

 

Binnen: Een grote U-zithoek voorin de woonunit is erg comfortabel (tevens om te bouwen tot extra bed), ingebouwde diepvriezer en airco tevens als (extra) verwarming, diverse opbergvakken in de bank van de zithoek ontbreken dan ook niet. De ruime douchecabine is gepositioneerd in het midden, maar is ook voorzien van een klapbare spoelbak en een droogtoilet.

Tegen over de natte cel is de keuken geplaatst, uitgerust met een inductie kookplaat, afzuiger, 130 liter koelkast en veel opbergruimte. Een afgeschermde slaapkamer maakt de woonunit compleet, waarbij er rondom door de gehele woonunit bovenkasten gemonteerd zijn. De regelbare ledverlichting completeert het geheel.

 

Achterin het voertuig is alle techniek gemonteerd, een boiler van 40 liter, lithium systeem met 840Ah, het dak vol met zonnepanelen. Een vloeistof convector verwarmingssysteem met vloerverwarming geeft goede warmtespreiding en een aangenaam temperatuur gevoel.

 

BOUWMETHODE

Zelfs de grote woonunits maken we met een aluminium kooiconstructie. Hierdoor blijft het gewicht laag. Met behulp van een stalen subframe wordt er voor gezorgd dat er geen torsie op de woonunit komt te staan.

Specificaties

Toelaatbaar gewicht in kg
16.000
Lengte woonunit
5.500 mm
Breedte woonunit
2.500 mm
Binnen hoogte
2.050 mm

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.