Harry & Lida
van der Wal

Al bij het eerste bezoek aan Twiga viel hun de prettige communicatie en de professionele en nette werkplaats op.

Beiden bikkels, best wat offroad ervaring opgedaan in hun Volvo XC70, maar het kriebelde naar meer. Nog ietsje meer offroad, steilere hellingen en diepere doorwadingen. De passie van Harry is immers, vissen. Al het materiaal mee en een avontuurlijk plekje zoeken. Het werken voor Tata Steel was afgerond, de vrijheid lonkt.

De eerste kennismaking

Al bij het eerste contact, augustus 2017 was het Harry en Lida duidelijk wat het voertuig moest worden: een gloednieuwe Toyota Hilux. En nu, enkele jaren later en vele kilometers verder blijkt hun keuze helemaal te hebben gewerkt “wat een ongelooflijk sterk voertuig, we zijn zó blij niet voor een grote truck te hebben gekozen, dit is precies wat we wilden.”

 

Al bij het eerste bezoek aan Twiga viel hun de prettige communicatie en de professionele en nette werkplaats op. Er was tijd vrijgemaakt om serieus op vragen in te gaan. Het eindresultaat is super, helemaal niets op aan te merken. Gedurende de bouw is er veelvuldig contact geweest, regelmatig Ooij bezocht, want men wilde de vinger aan de pols houden. Ondanks hun tevredenheid nu, bleek tijdens hun eerste trip toch een paar zaken over het hoofd te zijn gezien. Resulterend in een nieuwe Twiga functie: eindcontroleur, een deskundige van buitenaf, die enkele uren besteedt aan de kleinste details, inmiddels zijn de ervaringen hiermee enorm goed en blijft Twiga problemen voor.

De eerste reis

Als vissers zijn ze liefhebbers van Noorwegen en Denemarken. Weken achtereen door afzienbare bossen, op zoek naar dat strandje wat niemand kent. Ergens eind april 2020 staat hun 5 maanden trip gepland naar het hoge noorden. Het nóg hogere noorden. Ze zijn d’r klaar voor.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.