chassis nr
77

Project 77

Opgeleverd: 2019

 

Toyota Hilux, anderhalve cabine. Woonunit lengte 3750 mm (inclusief de alkoof) en breed 1800 mm. De woonunit wordt ondersteund door een aluminium subframe, dat met veren op de zes bestaande chassispunten is bevestigd.

chassis nr
77

We gebruiken hier onze 30 mm honingraatpanelen voor die speciaal door Twiga zijn ontwikkeld en super licht zijn. Seitz ramen (900 x 400mm) met aan de achterkant een toegangsdeur van 700 mm breed en 1200 mm hoog. Een stoer klapdak met 3 ramen, dat aan de voorzijde omhoog klapt.

 

Natuurlijk een lichtgewicht interieur met een PVC vloer. Twee AGM accu`s, elektrische installatie inclusief walstroomlader, voldoende zonnepanelen op het dak. Watertank van 100 liter vers water, waterpomp en filter. Koken op gas, volledig ingebouwd en gekeurd naar de juiste normering. 2Kw kachel. Stoere trap aan de achterzijde, leuke buitenkeuken en volledig in de juiste kleur gespoten.

 

BOUWMETHODE

Door de aluminium kooi en lichtgewicht panelen kan deze woonunit onder de 3500 kilogram blijven en kun je nog voldoende bagage meenemen. Opbouw + interieur + installatie, niet meer dan 400kg. Door daarnaast te kiezen voor een aluminium subframe is deze woonunit ook te gebruiken met enkel een B rijbewijs!

 

Lees wat onze ambassadeurs te zeggen hebben over hun ervaringen met dit project.

Specificaties

Toelaatbaar gewicht in kg
3.500
Lengte woonunit
3.450 mm
Breedte woonunit
1.880 mm
Binnen hoogte
1.420 mm / 1.900 mm

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.