Maatwerk expeditie
voertuig te koop

Ga jij op reis en ben je op zoek naar het perfecte expeditie voertuig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jouw op maat gemaakte expeditie voertuig is te koop bij Twiga Travelcars. Aansluitend bij jouw behoeften en reisdoel, bouwen wij jouw expeditie voertuig op maat. Zo ben jij ervan verzekerd dat je onbezorgd kan genieten van jouw droomreis! Bij Twiga Travelcars is hét expeditie voertuig te koop, dat het beste aansluit bij jouw wensen!

Expeditie voertuig kopen
bij Twiga Travelcars

Wil jij een expeditie voertuig kopen bij de specialist in maatwerk? Twiga Travelcars bouwt expeditie voertuigen op maat. Met maatwerk laten wij het expeditie voertuig en de bijkomende functionaliteiten naadloos aansluiten bij jouw reisdoel, de reisomgeving en het reisterrein. Zo maken wij avontuurlijk reizen haalbaar, betaalbaar, betrouwbaar en veilig.

 

Wij hebben service, betrokkenheid en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Hierbij willen wij jou zoveel mogelijk ontzorgen, zodat jij ontspannen op reis kunt. Zo krijg jij tijdens jouw reis bijvoorbeeld toegang tot onze reisapp, met deze reisondersteuning kun jij onderweg 24/7 bij ons terecht met vragen. Uiteraard verrichten wij altijd preventief werk om onderhoud tijdens jouw reis te voorkomen.

 

Een expeditie voertuig kopen is een proces waar meerdere factoren bij komen kijken en weloverwogen keuzes belangrijk zijn. Omdat elke klant een specifiek reisdoel heeft, selecteren wij de beste bouwmethode die aansluit bij jouw reisdoel en wensen. Wil jij een gebruikt voertuig aanpassen in plaats van een nieuw voertuig te laten bouwen? Geen probleem! Samen stellen we een renovatieplan op dat aansluit bij jouw verwachtingen. Verder ondersteunen wij ook bij de aankoopbemiddeling van een voertuig. Zodoende komen wij het voertuig onderzoeken en geven wij professioneel advies.

Wat onze vrienden over ons zeggen

Wij spreken liever niet over ‘klanten’, dat is te afstandelijk voor ons. Daarom noemen wij ze liever ‘vrienden’.

Een greep uit onze projecten

Wij helpen graag met het realiseren van jouw reisdromen

  • Dé maatwerk specialist voor expeditie voertuigen
  • Avontuurlijk en onbezorgd reizen

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.