Maatwerk expeditie
voertuig te koop

Ga jij op reis en ben je op zoek naar het perfecte expeditie voertuig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jouw op maat gemaakte expeditie voertuig is te koop bij Twiga Travelcars. Aansluitend bij jouw behoeften en reisdoel, bouwen wij jouw expeditie voertuig op maat. Zo ben jij ervan verzekerd dat je onbezorgd kan genieten van jouw droomreis! Bij Twiga Travelcars is hét expeditie voertuig te koop, dat het beste aansluit bij jouw wensen!

Voertuig te koop: MAN TGM 4×4 (2022)

Aangeboden, een unieke kans om direct te kunnen genieten van uw droomreis. In nagenoeg nieuwe conditie met maar 7000km’s, ter overname een MAN TGM 4×4 uit 2022. Voorzien van een spectaculaire Twiga Travelcars opbouw en veel accessoires. Ontworpen en gefabriceerd door professionals. Gebouwd met uitsluitend de beste materialen en voorzien van veel luxe opties.

 

Beleef in ultiem comfort de meest spectaculaire avonturen!

 

Ontdek op www.faroutexpeditions.nl wat deze expeditie truck u te bieden heeft.

 

Beschikbaar augustus 2024. Aangeboden in opdracht van de klant.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Expeditie voertuig kopen
bij Twiga Travelcars

Wil jij een expeditie voertuig kopen bij de specialist in maatwerk? Twiga Travelcars bouwt expeditie voertuigen op maat. Met maatwerk laten wij het expeditie voertuig en de bijkomende functionaliteiten naadloos aansluiten bij jouw reisdoel, de reisomgeving en het reisterrein. Zo maken wij avontuurlijk reizen haalbaar, betaalbaar, betrouwbaar en veilig.

 

Wij hebben service, betrokkenheid en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Hierbij willen wij jou zoveel mogelijk ontzorgen, zodat jij ontspannen op reis kunt. Dit realiseren we door het leveren van een uitzonderlijke service. Op deze pagina lees je meer over onze after sales service, onderdelenvoorziening en verzekeringen.

 

Een expeditie voertuig kopen is een proces waar meerdere factoren bij komen kijken en weloverwogen keuzes belangrijk zijn. Ben je aan het oriënteren of twijfel je over bepaalde aspecten bij de aankoop/bouw van een expeditie voertuig? Maak dan gebruik van onze aankoopondersteuning en voertuig advisering. Zo ben jij er zeker van dat het voertuig aan jouw wensen voldoet. Omdat elke klant een specifiek reisdoel heeft, selecteren wij de beste bouwmethode die aansluit bij jouw reisdoel en wensen.

Wat onze ambassadeurs over ons zeggen

Wij spreken liever niet over ‘klanten’, dat is te afstandelijk voor ons. Daarom noemen wij ze liever ‘ambassadeurs’.

Een greep uit onze projecten

Wij helpen graag met het realiseren van jouw reisdromen

  • Dé maatwerk specialist voor expeditie voertuigen
  • Avontuurlijk en onbezorgd reizen

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.