Missie

Twiga Travelcars maakt avontuurlijk reizen haalbaar, betaalbaar, betrouwbaar en veilig.

Onze voertuigen komen op plekken waar andere voertuigen niet kúnnen komen. De reisbeleving is dan ook veel intenser als met ‘normale’ voertuigen.
We zijn een familiebedrijf met geringe overheadkosten en een visie op lange termijn: we investeren in tevreden klanten (liever noemen we ze vrienden) die avontuurlijk reizen gaan maken.

Natuurlijk prepareren en repareren we voertuigen. Maar door onze preventieve mindset proberen we onderhoud en reparaties tijdens de reis voor te zijn én te blijven.
Veiligheid staat hoog op onze prioriteitenlijst. We hebben hiervoor kant-en-klare oplossingen in oplopende volgorde van veiligheidsgraad.

Visie

Twiga Travelcars wil hét aansprekende, internationale merk zijn waar het gaat om op maat gemaakte expeditie voertuigen.

Kleine of grotere aanpassingen aan een reisvoertuig doen we graag. Gestrande reizigers weer op weg helpen vinden we heerlijk. Maar onze kern is het bouwen van complete expeditie voertuigen op basis van een van, een jeep of vrachtauto.

Waarom expeditie voertuigen bouwen?

Het waar maken van reisdromen, dát is ons vak. Luisteren naar mensen die Siberië in de winter willen verkennen. Die de reis Alaska – Vuurland willen maken. Die meerdere jaren in Afrika willen reizen. Die dromen te horen, daar aan mee mogen werken en daarna te horen hoe ze hebben genoten van hun voertuig, door ons gebouwd. Dáár doen we het voor, we zijn onderdeel van een onbezorgde reis.

heeft u vragen?

U kunt ons altijd vrijblijvende bellen

Copyright © 2019 Twiga Travel Cars
Powered by: Euforiedesign