chassis nr
49

Project 49

Opgeleverd: 2018

 

Toyota Hilux met anderhalve cabine. De lengte van de woonunit is 3750 mm en de breedte is 1800 mm. De aluminium subframe, dat met veren is bevestigd op zes bestaande chassispunten, zorgt voor ondersteuning van de woonunit.

chassis nr
49

Hier hebben we onze super lichte honingraatpanelen (30 mm) gebruikt, die speciaal door Twiga zijn ontwikkeld. Seitz ramen (700 x 500mm) met aan de achterkant een toegangsdeur met een breedte van 700 mm en een hoogte van 1200 mm. Vanuit de leefunit een doorgang naar de bestuurders cabine.

 

Mooie ARB lierbumper maakt het stoere voertuig nóg een beetje stoerder. Aan de binnenkant: 2KW luchtkachel met ringverwaming, Dometic tweepits kooktoestel op gas. Zonnepanelen voeden 2 Yellowtop accu’s van 12 volt / 75 Ah. Complete elektrische installatie van Victron met mogelijkheid voor de juiste ingangsspanning in Amerika. Opbouw + interieur + installatie, ongeveer 450kg.

 

BOUWMETHODE

Deze woonunit blijft onder de 3500 kilogram door de aluminium kooi en de lichtgewicht panelen. Daarnaast is gekozen voor een aluminium subframe, waardoor deze woonunit ook is te gebruiken met enkel een B rijbewijs.

 

Benieuwd naar de ervaring van onze ambassadeurs? Lees hun verhalen over dit project.

Specificaties

Toelaatbaar gewicht in kg
3500
Lengte woonunit
3.237 mm
Breedte woonunit
1.860 mm
Binnen hoogte
1.420 mm / 1.900 mm

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.