chassis nr
93

Project 93

Opgeleverd: 2020

 

Deze Mercedes truck was voorheen een brandweerauto, waarna deze door Twiga volledig omgebouwd is naar een expeditie voertuig van formaat.

chassis nr
93

Buiten: Gebruikt brandweer voertuig, cabine en woonunit opnieuw gespoten naar een mooie kleur, met de uitstraling van nieuw voertuig. Vanzelfsprekend ons aluminium frame, inmiddels overal bekend, met de 60mm dikke isolatie panelen voor het beste comfort.

Onder deze woonunit gebruiken we natuurlijk ons eigen 4 punts opgehangen subframe. Niet te vergeten dat we dit voertuig ook technische helemaal aangepast hebben naar een expeditie voertuig.

 

Binnen: Achterin de woonunit is een ruime zithoek gemonteerd met daarboven een hefbed. Voorin de woonunit zit een ruime natte cel met een douche en toilet gelegenheid. Tussen de zithoek en de natte cel zit een keuken die van alle gemakken is voorzien zoals een grote 130 liter koel-vries combinatie.

Onder de zithoek zit de installatie ingebouwd zoals een lithium accusysteem met in totaal 24V -400 Ah, met op het dak van de woonunit 3 Zonnepanelen van elk 300 Watt, ringverwarming met convector verwarmingssysteem, elektrisch verwarmde 24 liter boiler en een droogtoilet.

 

Tot slot aan de buiten zijde een bandendrager voor 2 banden en onze innovatieve uitschuif plateautrap.

 

BOUWMETHODE

Zelfs de grote woonunits maken we met een aluminium kooiconstructie. Hierdoor blijft het gewicht laag. Met behulp van een stalen subframe dat met vier punten bevestigd wordt aan het chassis is deze opbouw gegarandeerd torsievrij tot 70 cm hoogteverschil.

 

Lees ook het verhaal van onze ambassadeurs om meer te weten te komen over hun ervaringen met dit project.

Specificaties

Toelaatbaar gewicht in kg
12.000
Lengte woonunit
4.400 mm
Breedte woonunit
2.400 mm
Binnen hoogte
2.000 mm

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.