MAN TGA 6X6

Opgeleverd: 2014

 

Dit was de eerste opdracht uit Mauritaniƫ, uiteindelijk resulterend in vier verschillende, helemaal op maat gemaakte stoere voertuigen die hoofzakelijk in de woestijn worden gebruikt. Periodiek vliegen we naar de opdrachtgevers en voeren we onderhoud & reparaties uit.

Natuurlijk ons beroemde aluminium frame met de best denkbare panelen: 60 mm dik voor een optimale isolatie. Het stalen subframe heeft een vierpuntsophanging. We kozen voor Outbound ramen en creƫerden een grote gescheiden, douche en toilet. Het AGM accu systeem verzamelt de energie uit de vele solars op het dak. En mocht dat niet genoeg zijn dan springt de generator bij.

 

De elektrische installatie 220V, 24V en 12V met talloze aansluitingen, ook op de walstroom. Onze waterfilters zijn beproefd voor barre omstandigheden, dus voor onze binnenlandse opdrachtgevers gebruiken we dezelfde filtersystemen als voor deze woestijnrat. Toegegeven, de meeste van onze voertuigen hebben geen 1200 liter water aan boord! Dit voertuig wel. Samen met een forse, 40 liter boiler en er wordt gewoon op gas gekookt.

 

De wens hier, was een kostbare quad mee te nemen in de bagageruimte, inclusief een systeem om de quad er snel en gemakkelijk in- en uit te rijden. Vanwege de royale afmetingen van het voertuig geen enkel probleem. Deze wordt dan ook in de garage onder het bed geparkeerd.

 

Groot bandenrek op de achterkant, dikke bullbar, mooie imperial en natuurlijk rondom bestickerd, of liever noemen we dat een wrap. En natuurlijk een potente lier met 30 meter kabel.

 

BOUWMETHODE

Zelfs de grote woonunits maken we met een aluminium kooiconstructie. Hierdoor blijft het gewicht laag. Met behulp van een stalen subframe dat met vier punten bevestigd wordt aan het chassis is

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.